Виховання з радістю - щаслива дитина!

Щастя - всередині тебе!!!

ЖИТТЯ - воно передбачуване, якщо його сплануєш!

вівторок, 8 травня 2018 р.

Тиждень психології


 Тиждень психології 

проходив  з 23.04.2018 по 27.04.2018

У програмі тижня психології відбулося дуже багато цікавих заходів, творчих конкурсів та завдань. Учні школи, батьки, вчителі і працівники школи мали можливість взяти участь у цих заходах. Всі щодня знайомилися з цікавою інформацією психологічного змісту, що відповідала зазначеній темі дня.
Кожен день Тижня психології був присвячений конкретній темі та заходам, що допомагали ближче познайомитись з незвичайною наукою психологією, пізнати себе, цікаво та з користю провести час.
Почалося дійство в понеділок 23 квітня 2018 року   проведенням психологічних  акцій «Ромашка дружби» та «Веселка настрою», учні та вчителі  змогли не тільки залишити емоції в «посмішках»  але і отримали задоволення та гарний настрій, а батьки могли залишити на «Стіні побажань», поради та побажання дітям написані на чоловічках.




Вранці  працівники психологічної служби  пропонували  учням, батькам, вчителям, працівникам школи  помандрувати по «Країні міркувань», де були різноманітні завдання, ребуси, зашифровки.
Наступного дня 24 квітня відбулась акція «Подарунок планеті», яка подарувала всім  учасникам позитивні емоції та яскраві враження, діти разом з працівниками психологічної служби посадили дерево, як подарунок нашій рідній планеті. Весь учбовий день  біля психологічної служби на перервах лунав сміх,  бажаючих взяти участь в опитуванні  становилось все більше.




Психологічна  середа 25 квітня 2018 повернула всіх у дитинство, день був присвячений «Казкотерапії» та дружбі, учні 3-6 класів писали казки на тему дружби, 1-2 класи малювали їх. Діти із задоволенням писали та малювали казки, в кінці всі разом зробили висновок «Дружба - безцінний скарб».

26 квітня 2018 для вчителів було проведено психолого-педагогічний семінар на тему «Креативний потенціал вчителя», метою якого було створити креативне середовище, яке спонукає до проявів творчого мислення та поведінки; стимулювати бажання підвищувати свій професійний рівень, активізувати творчий потенціал кожного педагога; формувати професійні компетентності педагога для здійснення постійного професійного розвитку, самовдосконалення, в умовах особистісно зорієнтованого навчання; сприяти формуванню комунікативних умінь та навичок методичної діяльності. На семінарі вчителі виконували різні цікаві завдання, відгадували соціальні казки, малювали герб творчого вчителя. Захід пройшов у теплій дружній атмосфері.








Останній день  27 квітня 2018 був присвячений «Булінгу в школі». В учнів 7-11 класів проходили заходи на тему шкільного булінгу. Учні дізналися, що таке булінг та як з ним боротись. В кінці кожного заходу учні писали на сердечках добрі справи, які можна зробити і обмінювалися цими сердечками, той хто отримав сердечко з доброю справою повинен її втілити в життя.





Протягом дня  всі свої побажання та враження   учні  закарбували на «Стіні побажань».

В рамках тижня пройшла Skipe-зустріч учнів 9-11 класів зі студентами Дніпропетровського залізничного ліцею.




Тиждень психології став справжнім святом для душі. Неодмінними супутниками творчого процесу стали гарний настрій, активні обговорення та дружні посмішки.
На Тижні психології були застосовані всі види психологічної роботи в школі, що дало змогу всім учасникам  педагогічного процесу стати єдиним цілим і цікавими та більш близькими в спілкуванні.

Немає коментарів:

Дописати коментар